Bruidskapsel

Je trouwdag is waarschijnlijk de mooiste, meest bijzondere dag van je leven. Zeker als alles goed verloopt. Beauty en Kapsalon Beloofd komt bij je thuis of op de trouwlocatie om je haar en make-up te verzorgen, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Maar je mag natuurlijk ook naar onze salon komen. Van tevoren hebben we natuurlijk al een proef gedaan, zodat je precies weet hoe het gaat worden.
Uw wensen
Tijdens de proef in onze salon inventariseren we samen je wensen voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel. Hierbij houdt de kapster/visagiste uiteraard rekening met je eigen stijl, haartype, vorm van je gezicht, trouwjurk en er wordt ook gekeken naar de kleuren van het bruidsboeket.
Na de proef worden foto’s en aantekeningen gemaakt zodat de kapster/visagiste van Beauty en Kapsalon Beloofd op de trouwdag goed voorbereid te werk kan gaan.

Op de trouwdag
Een spannende dag, waarbij als eerste je make-up wordt aangebracht door onze kapster/viagiste. Vervolgens zal je bruidskapsel worden verzorgt en de jurk kun je op het laatst aantrekken.
Samen zorgen we ervoor dat je er perfect uitziet voor jouw bijzondere dag.

Bruidsgasten
Beauty en Kapsalon Beloofd biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om andere genodigden te voorzien van een mooi feestelijk kapsel en make-up, zoals bijvoorbeeld je moeder of bruidsmeisjes.

Extra behandelingen
Het bruidsarrangement is ook uit te breiden met diverse behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld een aantal weken voor je bruiloft een behandeling boeken bij onze schoonheidsspecialiste, zodat je er op jouw dag extra mooi uitziet. Of je kunt je wimpers verven of je wenkbrauwen laten epileren voor een nóg mooiere oogopslag.

Locatie
Op het moment dat je voor de verzorging aan huis of op locatie kiest, rekent Beauty en Kapsalon Beloofd binnen Hoorn geen extra kosten voor het vervoer. Buiten de stad wordt € 35,- aan reiskosten in rekening gebracht.

Tarieven:

Make-up incl. proef make-up               €   175,00

Opsteken incl. proef opsteken             €   175.00

Totaal bruidsarrangement incl. proef    €   250.00

Het totale bruidsarrangement is natuurlijk uit te breiden met diverse behandelingen, knippen, kleuren, wenkbrauwen, wimpers, gezichtsbehandeling en nog veel meer.

vraag naar de mogelijkheden en prijzen, vanzelfsprekend als eigenaar van beauty en Kapsalon beloofd wil ik u een prachtige dag verzorgen daarbij behoort ook een cadeau.