Fillers en Botox

 

Fillers, Botox, RSS Eyes en Peelings bij Beauty & Kapsalon Beloofd.

header-cosmetisch-arts

Wij werken samen met een Cosmetisch arts, dokter Elly Alizadeh-Buijtelaar.

Elly heeft haar studie geneeskunde genoten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is daar ook afgestudeerd (BIG nummer: 59914838401). Als zelfstandig arts werkt zij in diverse klinieken.

Tegenwoordig wil iedereen mooi oud worden en er fris uit zien. Een groeiend aantal mensen maakt gebruik van cosmetische behandelingen.

Als Cosmetisch arts behandel je bijvoorbeeld frons- en voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, maar ook overmatig transpireren en migraine. Verder kun je denken aan het liften van het gelaat, het accentueren van de lippen en het verminderen van lijnen en rimpels. Er is van alles mogelijk!

Haar streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en een frisse uitstraling.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Voor meer informatie over de producten en behandelingen blader even door of ga naar www.clinic4all.nl

Botox® /Bocouture® voor rimpelbehandeling

Botox®/Bocouture® wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Bocouture® kan zowel voor cosmetische als medische doeleinden worden toegepast.

In de esthetische geneeskunde wordt dit vooral gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar ook bijvoorbeeld migraine en overmatig zweten kunnen worden behandeld.

Het merk Bocouture® is één van de meest zuivere Botox producten op dit moment.

Er is al heel veel jaren ervaring met het gebruik van Bocouture voor het behandelen van gelaatsrimpels en dit product wordt aan zeer strenge controles onderworpen.

Ongeveer drie dagen na de behandeling is het eerste resultaat zichtbaar. Het optimale resultaat kunt u ongeveer twee weken na de behandeling verwachten. Het cosmetisch effect blijft vervolgens drie tot zes maanden behouden.

Fillers

Bij het ouder worden treden in het gezicht veel veranderingen op die door het toepassen van fillers grotendeels kunnen worden hersteld. Fillers geven volume aan gebieden in het gezicht die dit verloren hebben of die hiermee verfraaid kunnen worden. Een filler wordt onder andere ook gebruikt voor het behandelen van de frons rimpel, neus-lippenplooi, kaaklijn, wangen, marionetlijnen en de kin.

Bij Clinic 4 all gebruiken wij alleen de beste kwaliteit fillers. Wij maken gebruik van twee soorten fillers:

1. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt, gezien het een lichaamseigen stof is komen allergische reacties zelden voor.

2. Radiesse® heeft een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse® is ook ideaal voor het bestrijden van diepe rimpels en het herstellen van volumeverlies en tenslotte is Radiesse® het ideale product voor een vloeibare facelift.

In de praktijk: Voor en na een behandeling

    

Voor behandeling                                        Na behandeling

     

Voor behandeling                                         Na behandeling

   

Voor behandeling                                         Na behandeling

    

Voor behandeling                                         Na behandeling

RSS® HA Eyes

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik.

RRS® HA EYES is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. De specifieke biorevitaliserende oplossing bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen waardoor u frissere oogcontouren krijgt.

TCA Peeling

De Easy TCA peeling is een van de meest veilige TCA peelings.

Een TCA (Trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling. Het verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidkleur en vermindert de oneffenheden van de huid. Het geeft een frissere en jongere uitstraling van de huid door het verminderen van de rimpels. Het wordt tevens toegepast voor de behandeling van huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, littekens en striae.