Make-Up

Golden Rose Cosmetics

Dag make-up          € 25,00
Avond make-up      € 30,00
Feest Make-up       € 35,00

Opsteken v.a.         €50,00
Watergolf v.a.         € 25,00
Haarstijlen v.a.       € 25,00

Tevens verkopen wij ook de make-up in onze salon.

Het product

In twee aparte fabrieksgebouwen met een totale vloeroppervlakte van 50.000 m2 en moderne machinepark wordt met meer dan 500 gekwalificeerde werknemers de vinger aan de pols gehouden om dagelijks de productie af te ronden volgens de hooggestelde kwaliteitsnormen.

De prijs

Het neerleggen van een aantrekkelijke prijs is een kracht welke Golden Rose Cosmetics rijk is. Om dit te bewerkstelligen werkt Golden Rose Cosmetics met lage overheadkosten, een efficiënt inkoopbeleid en een effectieve werkwijze.

Laboriatorium

Naast de prijs en de goede kwaliteit van haar product hecht Golden Rose Cosmetics ook veel waarde aan de gezondheid van u, de consument. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. De producten van Golden Rose Cosmetics zijn zeer aangenaam en veroorzaken zelden een allergische reactie bij de eindgebruiker.

Exlusiviteit

De producten worden exclusief geleverd aan schoonheidssalons, kapsalons, sauna’s, zonnestudio’s, visagisten, fotostudio’s, opleidingsinstituten, nagelstylisten, modellenbureaus en kleurstylisten.