Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen

Bij de gezichtsbehandelingen van Beauty en Kapsalon Beloofd gaat het om het reinigen en verzorgen van uw gelaat. Overdag wordt de huid blootgesteld aan vuil zoals bacteriën, uitlaatgassen, stof, zweet, talg en make-up. Dit laagje vuil lost niet op door alleen een washandje met water te gebruiken voor je gezicht. Door deze behandelingen wordt uw huid gereinigd en verbetert de weerstand tegen de invloeden van buitenaf. Een goede reiniging zorgt er voor dat de poriën diep gereinigd worden, zodat het vuil geen blokkade vormt voor het talg wat naar buiten moet komen.

De gezichtsbehandeling bestaat altijd uit een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging. Afhankelijk van de gekozen behandeling wordt dit uitgebreid met één of meerdere onderdelen. Alle behandelingen zijn tevens uit te breiden met een ampul.
Het ampul is een extra intensieve lotion die wordt aangebracht onder het masker om de huid een extra boost te geven. Er is keuze uit een ampul met verzorgende bestanddelen of een ampul met collageen voor de oudere huid.

Beauty en Kapsalon Beloofd maakt voor de gezichtsbehandelingen gebruik van de verzorgingsproducten van Yellow Rose, een exclusief merk afkomstig uit Griekenland. Yellow Rose maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke grondstoffen, in combinatie met de meest recente ontwikkelingen in de cosmetische wetenschap en zijn zuiver plantaardig en dierproefvrij. De schoonheidsspecialiste van Beauty en Kapsalon Beloofd doet bij u een huidanalyse, zodat zij en u weet welk type huid u heeft. Yellow Rose heeft verschillende lijnen, ieder afgestemt op een bepaald huidtype. Zo wordt altijd het juiste product voor uw huid gebruikt. Tevens voorzien wij u van advies over de vervolgbehandelingen.

Na de behandeling is het van belang dat u uw huid goed blijft verzorgen. Door gebruik te maken van de speciaal op elkaar afgestemde producten van Yellow Rose voor thuis gebruik, geeft u uw huid de beste verzorging.

Korte behandeling van 30 min.
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker en dagverzorging € 35,00

Intensieve reiniging van 60 min.
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging € 50,00

Klassieke behandeling van 90 min.
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, masker en dag verzorging € 60,00

Ontspanningsbehandeling van 90 min.
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage, hand-en voetmassage, masker en dagverzorging € 75,00

Mama behandeling van 90 min.
speciaal voor zwangere vrouwen, of net moeder zijn geworden

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht-, hoofdhuid-,nek- en decolleté massage, hand- en voetmassage, buikmassage, masker en dagverzorging € 70,00

Acne behandeling van  60 min.
Oppervlaktereiniging, dieptereiniging doormiddel van een fruitlysing, onzuiverheden verwijderen, high frequentie behandeling, masker en dagverzorging € 60,00

Anti aging treatment      €75                           90 min.
Een intensieve hydraterende en anti-rimpel behandeling met hyaluronzuur, Chinese witte thee, Japanse kersenbloesem, Franse roos, magnolia en Indische lotusbloesem. Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

– oppervlakte reiniging
– diepte reiniging doormiddel van een fruitlysing
– onzuiverheden verwijderen
– epileren
– aangepaste gezichts massage
– masker
– dagverzorging

Fruitzuren treatment  €55.00                             60 min.
Ter behandeling voor: acne, dikke hoornlaag, doffe huid, fijne lijntjes en grove poriën.

– oppervlakte reiniging
– diepte reiniging
– fruitzuren
– masker
– dagverzorging

 

Fruitzuren kuur (1x in de week)  €50.00 per behandeling        45 min.

Ter behandeling voor littekens en pigment vlekken
– oppervlakte reiniging
– diepte reiniging
– fruitzuren
– masker
– dagverzorging